• Burn-out

    "Laat wat je bent niet in de weg staan, van wat je zou kunnen worden."

Burn-out

Van hard werken krijg je geen burn-out. Het zijn andere factoren die de bodem onder je energie uitslaan. Smeulende conflicten, anderen die aan de poten van je stoel zagen, een leidinggevende die jou niet ‘ziet’ of wellicht je eigen controlebehoefte of overmatige drang naar perfectie.

Kortom, zowel van buitenaf als van binnenuit kan het vlammetje van jouw burn-out zijn aangewakkerd. Lusteloosheid, irritatie, concentratieproblemen, uit de slof schieten en verward raken zijn maar een paar van de vele symptomen die bij een burn-out horen. Je kan flink van het weg raken als je het te lang laat lopen. Belangrijk is: hoe sneller je erbij bent, des te beter kan je het tij keren.

Bij een burn-out heeft symptoombestrijding natuurlijk de eerste aandacht om het leven weer een beetje leefbaar te maken, maar prangender is de vraag waar het vandaan komt...

Zo gaan we op zoek naar de flexibiliteit die je in jezelf kunt vergroten, de grenzen die je wellicht kunt verzetten, de vorm van communicatie waarmee je jezelf beter kunt beschermen en de methoden om conflicten te omzeilen. Daarbij gaan we kijken hoe je je lekkerder en veiliger in je lichaam kunt voelen. Je lichaam is je voertuig, het is juist je lichaam dat je bij een burn-out in de steek laat. En we bouwen een rustig, geleidelijk schema op om weer naar je normale ‘zijn’ terug te kunnen keren.

WHAT ABOUT YOU heeft ruime ervaring in het begeleiden en bestrijden van burn-outs.

Formule

Een burn-out kuur van 5 persoonlijke sessies van 1,5 uur. 

Tarief

€ 980,- excl. BTW

Locatie

Banstraat 54, Amsterdam
Bel: 06 53 53 00 06
Mail: titia@euronet.nl

Contactgegevens:

Telefoon: +31 (0) 6 53 53 00 06
E-mail: titia@euronet.nl

What About You
Banstraat 52
1071 KB Amsterdam