• Managementtraining

    “Succes is afhankelijk van de mate waarin het je wordt gegund.”

Managementtraining

Je capaciteiten ten volle benutten, dat is de focus bij onze op de persoon gerichte managementtrainingen.

Hoe zet je jezelf met jouw unieke persoonlijkheid- met jouw sterke kanten- zo effectief mogelijk in? En hoe bouw je het vangnet voor jouw zwaktes?

Effectief leiderschap, daar gaat het over. We werken aan het kanaliseren van jouw kracht: maak je eigenlijk wel echt contact en hoe kun je dat versterken. We ontleden jouw persoonlijke gun-factor, geven een boost aan jouw charisma. We ontsluieren jouw werkelijke passie, daarmee neem je anderen op natuurlijke wijze mee. En natuurlijk besteden we aandacht aan het omzeilen van valkuilen, voorkomen van stress en vriendelijk doch stevig grenzen stellen. Leidinggeven vanuit persoonlijke drijfveren, managen op jouw unieke effectieve manier, daar zijn de sessies van WHAT ABOUT YOU op gericht.

Specialisaties

Binnen het managementtraining kan gekozen worden voor twee specialisaties: extra aandacht voor communicatie of extra aandacht voor presentatie.

Formule

6-8 sessies van ieder 2 uur, verdeeld in Fase 1 (2 sessies) en Fase 2 (4-6 sessies). Inclusief persoonlijkheidstest aan de start van het traject.

Na Fase 1 besluiten klant en coach in overleg of het vervolgtraject Fase 2 wordt ingezet.

Tarief

Tussen de € 150,- tot € 180,- excl.BTW, afhankelijk van contractant en zwaarte van het programma. Voor een serie van sessies wordt vooraf een offerte aangeboden, eveneens verdeeld in Fase 1 en Fase 2

Locatie

Banstraat 54, Amsterdam
Bel: 06 53 53 00 06
Mail: titia@euronet.nl

Communicatietraining

Presentatietraining

"Effectief gesprek zonder vlekken in je nek."

Binnen de managementtraining besteden we aandacht aan gerichte onderwerpen als energie uitwisseling, nonverbale signalen, contact maken, conflictbeheersing en aansturing door middel van specifieke communicatie technieken.

Formule

  • Als onderdeel van de allround management training
  • Aparte communicatietraining: 3 sessies van ieder 2 uur:

Tarief
€ 150,- per uur ZZP’ers
€ 170,- per uur voor ondernemingen

"Presenteren zonder hyperventileren"

Niet de inhoud maar de VORM bepaalt het succes van je boodschap. En vorm wil zeggen: lichaam en stem. Natuurlijk moet de inhoud van je verhaal in orde zijn, maar jij als boodschapper maakt of breekt de verzending. We laten modellen zien, lopen door de ‘wetten van de communicatie’, kijken naar de gewenste opbouw van een verhaal en leren je omgaan met stress.

Formule

  • Als onderdeel van de allround management training
  • Aparte communicatietraining: 3 sessies van ieder 2 uur:

Tarief
€ 150,- per uur ZZP’ers
€ 170,- per uur voor ondernemingen

Contactgegevens:

Telefoon: +31 (0) 6 53 53 00 06
E-mail: titia@euronet.nl

What About You
Banstraat 52
1071 KB Amsterdam